Ik ga weer beginnen

Een project met kleine dingen!

Januari 2015 –

Bijna op de laatste dag van mijn 365dagenproject (voor het hele project klik hier) kreeg ik een kaartje van een lieve vriendin. Hierop was een bamboe vorkje geplakt met de tekst:

“Ben benieuwd wat je hiervan maakt!”

Het bamboe vorkje heeft 5 jaar moeten wachten, ondertussen groeide het aantal kleine dingen in de schoenendoos. Het coronavirus zorgt ervoor dat de lessen niet doorgaan en ik (nog) meer tijd doorbreng in het atelier o.a om te tekenen, te rommelen en een beetje op te ruimen. Zo was daar ineens de schoenendoos met KLEINE DINGEN ……Ik besluit er gelijk mee aan de slag te gaan. Om weer iets bijzonders van kleine dingen te maken.

Door ze om te trekken, in te smeren met verf en af te drukken en dan te bedenken wat voor bijzonders tevoorschijn komt. Terugkijkend naar mijn project en ook nu weer is het een dagboek in beelden.

 

Uiteraard is het bamboevorkje mijn 1e voorwerp!

 

Bamboe vorkje

Dit keer wil ik proberen of ik met 1 voorwerp meerdere afbeeldingen kan maken.

En het wordt geen dagelijks project….hoewel, de komende weken tijd zat 🙂

 

8 tekeningen

De basis voor de tekeningen is hier het bamboe vorkje, de ene keer afgedrukt, gestempeld , de andere omgetrokken.

Daarna fantaseer ik erop los.

Recommended Posts